Podcast in samenwerking met Human Kind Kinderopvangorganisatie: “het verhaal van je huilbaby”

Ik vertelde er al eerder over 😊.
Recent is de podcast online en via de link hieronder kun je hem beluisteren (30 minuten).

Waar ik zelf eerst moeite had om mezelf zichtbaar te maken ging het opnemen van deze podcast vanzelf zonder enige aarzeling of zenuwen 🥰.
Alleen maar enthousiast, blij en dankbaar voor de uitnodiging.
Zo blij dat ik nu sta waar ik sta na alle opleidingen en verdieping die ik de afgelopen 15 jaar heb gedaan.

Wat maakt dat ik me zo met heel mijn hart inzet om dit onderwerp nog meer zichtbaar te krijgen zijn mijn eigen start en opvoeding.
Bij mijn start waren er meerdere gebeurtenissen, die impact hebben gehad op mijn verdere leven: tweelingverlies, een verassing zijn, wat schrik kan geven bij ouders, maar ook een imprint kan geven bij de baby, lang vastzitten in het geboortekanaal.

Deze ervaringen zijn later toen ze bewust werden mijn goud geworden en hebben ervoor gezorgd dat ik mijn echte passies heb gevonden: Waarom baby’s huilen en stervensbegeleiding (waar ik nu nog niet actief mee bezig ben, maar wel eerder al ervaring mee op heb kunnen doen in het Hospice en bij de VPTZ, vrijwillige palliatieve thuiszorg).

De afgelopen 15 jaar heeft mij ook veel inzichten gegeven in het volle ruimte geven aan je emoties, lachen en huilen.
Wat betreft huilen ben ik tot de conclusie gekomen dat huilen helend is en dat we alle overtuigingen, die er vaak nog opzitten los mogen laten, omdat die niet helpend zijn voor onszelf of onze kindjes.

Nu ik zelf vanaf mijn 35ste daarmee bezig ben en het mij zoveel rust en ruimte heeft gegeven gun ik de baby’s en ouders een eerdere bewustwording hiervan, zodat die kleintjes dit niet hun hele leven of een deel daarvan met zich mee hoeven te dragen ❤️.

Wil je meer weten over het hoe en wat luister dan deze podcast en laat me gerust weten wat je ervan vind of mocht je vragen hebben stel ze dan gerust.

Geplaatst in de categorie

Lianne van Rijnsbergen

Laat een reactie achter