Doe mee met de "Huilweek" 
Ontdek in 7 dagen Waarom babys huilen

Vanaf maandag 15 april deel ik met jou in 7 dagen:
Wat je moet weten over huilen en
waarom dit zo belangrijk is voor jou en je kindje.

Huilen is universeel en een natuurlijk mechanisme wat er voor zorgt dat we stress kunnen ontladen. Er is aangetoond dat wanneer je huilt er afvalstoffen via je tranen afgevoerd worden. Huilen is dus super gezond en helemaal oké.

Je kunt je voorstellen wat er gebeurt als je kindje niet of niet genoeg huilt. De afvalstoffen stapelen zich op en de stress blijft in zijn of haar lijfje zitten. Dit kan zorgen voor spanning en andere ongemakken, zoals slecht slapen, onrust en slecht eten. Waardoor de ontwikkeling van je kindje kan stagneren.

Kijk maar eens als je zelf stress ervaart hoe je dan niet kan concentreren en je hoofd vol is waardoor er geen nieuwe informatie bij kan.

Wil jij weten Waarom Baby's huilen?
Schrijf je dan nu meteen voor de gratis 7 daagse Huilweek.

 

Schrijf je meteen gratis in!

Terms and Conditions checkbox is required.
Something went wrong. Please check your entries and try again.
Lianne16654

Wat ontdek je tijdens deze Huilweek?

  • Je ontdekt wat huilen betekent
  • Ik vertel je over het verschil in huilen en hoe je dit herkent
  • Je neemt een kijkje in de blauwdruk van je kindje
  • Je ontdekt wat je kunt doen om je kindje te helpen

In de Huilweek leer je waarom het belangrijk is om de verschillen te leren kennen van behoefte huilen en emotioneel huilen.

Waarom het belangrijk is om je kindje bij jou in je armen te laten huilen en niet alleen.

Je ontdekt waarom het zo lastig kan zijn om liefdevol aanwezig te blijven bij het huilen van je kindje.

Aan het einde van de challenge zul je verbaasd zijn wat de impact van huilen is en hoe belangrijk deze natuurlijke manier van ontladen is.

Lianne16459

Wat is het resultaat voor jou na deze Huilweek?

  • Je weet waarom baby's huilen
  • Je weet waarom het huilen jou zo raakt
  • Je weet het verschil tussen behoefte en emotie huilen
  • Je komt erachter wat jouw geboorte te maken heeft met huilen
Lianne16404

Lianne van Rijnsbergen

Mijn naam is Lianne van Rijnsbergen, Trainer en Coach gespecialiseerd op het gebied van huilen en hechten.

In mijn praktijk help ik ouders bij huilproblematiek en geef ik trainingen op kinderdagverblijven en aan kraamzorg organisaties.

Mijn grootste passie is om meer bewustzijn te creëeren over het thema huilen.
Toen mijn dochters werden geboren heb ik veel op gevoel gedaan, maar als ik toen had geweten wat ik nu over huilen en hechten weet had ik het heel anders gedaan.

Wat zou het mooi zijn als iedere ouder weet Waarom baby's huilen en hierdoor het kindje precies kan geven wat het nodig heeft.

 

 

 

Testimonials

Klarike de Weert

Je hoeft niet altijd een "probleem" te hebben om hulp te vragen. Wat een bijzondere ervaring hebben wij samen met Lianne en onze kleine kanjer mogen beleven. Lianne heeft ons in laten zien dat elke baby, net zoals wij als volwassenen, behoefte heeft om emoties te uiten. Onze kleine meid, nu net een jaar oud, heeft na een turbulent jaar wat in de couveuse begon al veel meegemaakt in haar jonge leventje. Gelukkig is zij een ontzettende blije baby en kan zij zich goed uiten. Lianne heeft ons laten zien wat zij kan bedoelen met bepaald gedrag en waar zij behoeft aan heeft, zodat wij als ouder haar daarin tegemoet kunnen komen. na haar bezoek raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en genieten we nog meer van haar! Lieve Lianne, bedankt voor je warme en liefdevolle bezoek aan ons. 

Christel van Lieshout

Thanx Lianne, voor je geweldige coaching. Ik ben dan wel geen baby of moeder, maar jij hebt wel precies de kern geraakt van waar mijn pijn nog zat. Je liet me zien dat deze oude pijn wel ontstaan is in de prenatale fase, heel waardevol. Ik kan altijd heel moeilijk bij mijn gevoel komen met mensen, die ik nog niet ken. Jij zorgde ervoor dat ik dit wel kon, doordat je zo enorm veel vertrouwen geeft en warmte uitstraalt, waardoor ik me enorm op mijn gemak voelde en de verbinding met mijn gevoel kon leggen. Bedankt lieve Lianne! 

Ester de Keizer

Gisteravond de workshop bijgewoond. Met eigen praktijkvoorbeelden legt Lianne bevlogen uit dat baby's nooit zomaar huilen. Door er voor je baby te zijn en veel te communiceren heb je de simpelste tools zelf al in handen. Wat een eye opener. Lianne neemt ook ruim de tijd naar je eigen verhaal te luisteren. een workshop die iedere aanstaande ouder of andere geïnteresseerde eigenlijk zou moeten volgen. 

Nicole van den Daal

Na de coachsessie is baby Max (12 weken) een hele ander mannetje geworden. Van overdag niet slapen, ging hij meteen na de sessie 2 uur aan een stuk slapen en hij slaapt nu nog steeds goed overdag.

Ik voelde me enorm op mijn gemak door de aanwezigheid van Lianne.

Mijn advies is heb je een baby die veel huilt of overdag lastig in slaap valt, wacht dan niet te lang en maak een afspraak bij Lianne. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je baby. Ik heb spijt dat ik het zo lang heb aangekeken en niet eerder een afspraak heb gemaakt.