Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoord op een aantal van de vragen die vaak worden gesteld.

Een online cursus is een cursus die je volgt achter je computer.

Een besloten Facebookgroep is een groep die niet iedereen kan bekijken. Alleen de leden van de groep kunnen berichten plaatsen en berichten lezen.

Ja dan is deze online cursus heel erg geschikt voor jou. Je leert dat jouw kindje niet voor niks zoveel huilt en leert wat jij kunt doen als je kindje huilt en wat de onderliggende redenen kunnen zijn van het huilen. En je kunt op elk moment dat het jou uitkomt de lessen volgen.

Ja ook dan is deze online cursus heel geschikt voor jou. Je leert waarom het belangrijk is om jouw kindje juist de ruimte te geven om te huilen en hoe je dat doet.

Ja ook dan is de online cursus heel geschikt. Elk kindje is geboren en heel veel kindjes hebben daar al veel indrukwekkende dingen beleefd waar je inzichten in krijgt. Ook leer je hoe je je oudere kindje de ruimte geeft om te huilen en in liefdevolle verbinding te blijven tijdens het huilen van je kindje.

Ja zeker ook als professional op het Kinderdagverblijf of in de Kraamzorg heb je heel veel aan de online cursus. Je kijk op huilen zal na de cursus totaal anders zijn. Je zult de "moeilijke kindjes", die je eerder niet snapte nu wel snappen en weten hoe je met ze om kunt gaan zonder uit verbinding te gaan.

Een persoonlijk kennismakingsgesprek van 20 tot 30 minuten is altijd mogelijk en kan via de telefoon, skype of Zoom.

De tijdsinvestering van de online cursus is ongeveer 1 uur per module. Er zijn totaal 8 modules.

In alle modules kun je een gesproken les vinden in de vorm van een presentatie, een audio van deze presentatie, een werkboek met verdiepende vragen en in sommige modules een live filmpje met uitleg van mij.

De online cursus en de coaching die ik geef worden beide niet vergoed door de verzekering.

Het resultaat van de online cursus zal zijn dat je op een hele andere vernieuwende manier naar huilen kijkt. En nog belangrijker dat jij deze nieuwe manier van met huilen omgaan zelf kunt toepassen na het volgen van de online cursus. Dit zal ervoor zorgen dat jij je kindje nooit meer alleen hoeft te laten als het verdrietig is en zijn of haar emoties wil tonen. Wat zijn of haar gezondheid ten goede komt.

Live komen in de besloten Facebookgroep betekent dat je mij live kunt zien en horen en eventueel vragen kunt stellen.

Ja je kunt de online cursus in delen betalen.