Waarom Baby's huilen, 7 weken online cursus.

Doe jij mee met de 7-weekse online cursus Waarom baby's huilen?

Een online cursus met 7 modules, die meteen beschikbaar zijn.

"If you can help a child. You don't have to spend years repairing an adult"

 

Ervaar jij ook dat Huilen een grote uitdaging kan zijn en voel jij je vaak machteloos als jouw kindje huilt.Weet jij je dan vaak ook geen raad of voel je je radeloos en zie je het soms gewoon niet meer zitten. Dat is wat ik vaak terug hoor van mama's met baby's, die heel veel huilen.

Maar het kan ook zomaar zijn dat jouw kindje helemaal niet zoveel huilt, maar als het dan huilt dat je het toch zo snel mogelijk stil wil krijgen. Ook voor jou kan deze online cursus heel veel brengen aan rust en nog meer liefdevolle verbinding.

En daar doen we het toch voor. We willen er allemaal zo goed mogelijk zijn voor onze kindjes en in deze cursus leer je hoe je dat op de meest liefdevolle manier doet, zodat ze zich volledig veilig bij jou voelen om ook als ze groter zijn altijd in verbinding te blijven met jou wat automatisch zorgt voor heling.

Zoals de quote al zegt, jij staat aan de wieg van de heling van jouw kindje meteen na zijn of haar start, hoe mooi en waardevol is dat?

Lianne16654

Ervaar jij ook:

 • Dat huilen jou onrustig kan maken

 • Dat je de neiging hebt om iets te doen als jouw kindje huilt

 • Dat je soms wegloopt als het huilen je teveel wordt

 • Onrust, radeloosheid, paniek en soms boosheid als je kindje huilt (vaak bij een huilbaby)

 • Dat jij het lastig vindt als jouw kindje jengelt

 • Dat oude overtuigingen je in de weg zitten (manipuleren, verwennen of niet reageren op huilen)

Lianne16404

Lianne van Rijnsbergen

Mijn naam is Lianne van Rijnsbergen, moeder van 2 dochters (1997/2001) en blij baasje van twee zwarte labrador dames (moeder en dochter) waar ik enorm graag mee ga wandelen.

Verder hou ik van lezen, koken, hardlopen en yoga en af en toe loop ik een mudrun.

Mijn grootste passie is om meer bewustzijn te creëren over het thema huilen. Toen mijn dochters werden geboren heb ik veel op gevoel gedaan, maar huilen daar wist ik nog niet zoveel van. Wat was het makkelijker geweest als ik dat allemaal wel had geweten.

Dat maakt dat mijn passie voor dit thema enorm groot is en ik jou het gun om deze mooie informatie wel meteen toe te passen. Zodat niet achteraf herinneringen geheeld hoeven te worden, maar meteen met behulp van jouw liefde als ouder/verzorger of professional.

 

Lianne16459

Wat leer je in de online cursus in 7 stappen van Huilen naar Hechten:

 • Je leert wanneer baby's emotioneel Huilen

 • Je leert wat je kunt doen ipv sussen, wiegen en zachtjes ssst zeggen

 • Je leert wat je kunt doen als je kindje niet wil slapen en aangeeft te willen huilen

 • Je leert hoe je jengelen liefdevol kunt laten stoppen

 • Je leert hoe jij jouw kindje kunt helpen om indrukwekkende gebeurtenissen te verwerken

 • Je leert waarom een baby veel huilt (huilbaby)

 • Je leert hoe je de speen eenvoudig af kunt wennen

 • Je krijgt oplossingen voor jouw kindje wat veel huilt

_O0A9046

De cursus bestaat uit:

7 modules, die meteen beschikbaar zijn voor jou:

 1. Wat is Huilen
 2. Het verhaal van jouw kindje
 3. Verbinding, aanraken en herinneringsplekken
 4. Eerlijk naar jezelf en jouw kindje kijken
 5. Helend Huilen
 6. Wat is een baby die veel huilt (Huilbaby)
 7. Jouw geboorte is ook jouw blauwdruk
 8. Oplossingen voor baby's die veel Huilen, Huilbaby's (extra module)

Met in elke module een werkboek, een video en een audio.

 

Testimonials

Klarike de Weert

Je hoeft niet altijd een "probleem" te hebben om hulp te vragen. Wat een bijzondere ervaring hebben wij samen met Lianne en onze kleine kanjer mogen beleven. Lianne heeft ons in laten zien dat elke baby, net zoals wij als volwassenen, behoefte heeft om emoties te uiten. Onze kleine meid, nu net een jaar oud, heeft na een turbulent jaar wat in de couveuse begon al veel meegemaakt in haar jonge leventje. Gelukkig is zij een ontzettende blije baby en kan zij zich goed uiten. Lianne heeft ons laten zien wat zij kan bedoelen met bepaald gedrag en waar zij behoeft aan heeft, zodat wij als ouder haar daarin tegemoet kunnen komen. na haar bezoek raken we steeds beter op elkaar ingespeeld en genieten we nog meer van haar! Lieve Lianne, bedankt voor je warme en liefdevolle bezoek aan ons. 

Christel van Lieshout

Thanx Lianne, voor je geweldige coaching. Ik ben dan wel geen baby of moeder, maar jij hebt wel precies de kern geraakt van waar mijn pijn nog zat. Je liet me zien dat deze oude pijn wel ontstaan is in de prenatale fase, heel waardevol. Ik kan altijd heel moeilijk bij mijn gevoel komen met mensen, die ik nog niet ken. Jij zorgde ervoor dat ik dit wel kon, doordat je zo enorm veel vertrouwen geeft en warmte uitstraalt, waardoor ik me enorm op mijn gemak voelde en de verbinding met mijn gevoel kon leggen. Bedankt lieve Lianne! 

Ester de Keizer

Gisteravond de workshop bijgewoond. Met eigen praktijkvoorbeelden legt Lianne bevlogen uit dat baby's nooit zomaar huilen. Door er voor je baby te zijn en veel te communiceren heb je de simpelste tools zelf al in handen. Wat een eye opener. Lianne neemt ook ruim de tijd naar je eigen verhaal te luisteren. een workshop die iedere aanstaande ouder of andere geïnteresseerde eigenlijk zou moeten volgen. 

Nicole van den Daal

Na de coachsessie is baby Max (12 weken) een hele ander mannetje geworden. Van overdag niet slapen, ging hij meteen na de sessie 2 uur aan een stuk slapen en hij slaapt nu nog steeds goed overdag.

Ik voelde me enorm op mijn gemak door de aanwezigheid van Lianne.

Mijn advies is heb je een baby die veel huilt of overdag lastig in slaap valt, wacht dan niet te lang en maak een afspraak bij Lianne. Niet alleen voor jezelf, maar juist voor je baby. Ik heb spijt dat ik het zo lang heb aangekeken en niet eerder een afspraak heb gemaakt.

Jouw investering:

Je investering voor  het volledige programma, bedraagt € 129,-